Default (standaard als geen header)

Open dag Paardenkamp

23-10-2021

Stichting De Paardenkamp

Birkstraat 96
3768 HL Soest

Telefoonnummer
035-6016089

E-mailadres
info@paardenkamp.nl

Website
www.paardenkamp.nl

Meer over Stichting De Paardenkamp

Een demonstratie Working Equitation, excursies naar het Paddock Paradise, heel veel nieuwe paarden en nog veel meer:

De Open Dag bij Stichting De Paardenkamp staat voor de deur! Op zaterdag 23 oktober van 12.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op het terrein van Boerderij Vosseveld (Birkstraat 96, Soest). Het afgelopen jaar mochten 16 paarden en pony’s bij De Paardenkamp komen wonen en tijdens de Open Dag worden deze nieuwkomers allemaal voorgesteld aan het publiek. Naast het voorstellen van de paarden, staat er nog meer op het programma. Sascha Heddes geeft een demonstratie Working Equitation op haar Friese paard Mart.

In 2018 werd dit duo Nederlands kampioen WE1. Sascha en Mart worden begeleid door instructrice Karin van der Sluis, die uitleg geeft over deze mooie en relatief nieuwe vorm van paardensport. Wie altijd al eens een kijkje heeft willen nemen op het Paddock Paradise van De Paardenkamp, kan tijdens de Open Dag in de huifkar stappen en een excursie maken naar deze bijzondere huisvestingsvorm. Op het Paddock Paradise, een natuurgebied van zo’n 9 voetbalvelden groot, geniet een kudde paarden van een goede oude dag. Absoluut de moeite van het bezichtigen waard! Op het terrein van Boerderij Vosseveld staan allerhande spullen uitgestald op de rommelmarkt en zijn bij de diverse kramen leuke paardenspulletjes te koop.

De medewerkers van De Paardenkamp geven rondleidingen en in de filmzaal draait een prachtige film over de geschiedenis, het werk en de bewoners van het rusthuis voor oudere paarden. De Open Dag op zaterdag 23 oktober van 12.00 tot 16.00 uur vindt plaats op Birkstraat 96 in Soest en is gratis toegankelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs. Parkeren kan op de parkeerweide naast het Avia tankstation, volgt u hiervoor de bruine borden P-Paardenkamp. (Foto: Anouschka Canters) 

Referentie-ID: 22466 - Redactie: Uit in Soest


Locatie Open dag PaardenkampTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!