Default (standaard als geen header)

De schoonheid van de Imperfectie

02-10-2021 t/m 29-10-2021

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Openingstijden Artishock: woens- en vrijdagochtend van 10.00 - 12.00, maandag- en woensdagavond van 19.15-20.15. Verder in overleg: 0625586354. Zaterdag 2 oktober, aanvang 20 uur, muzikale omlijsting Kai von Rosenberg Trio, ft. Semmy Prinsen.

Dat is het leidmotief van Jeannet Kool, Soester kunstenaar die exposeert in Artishock, van 2 oktober tot en met 29 oktober 2021.Zoals u van ons gewend bent, nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij de opening van de tentoonstelling en zelf te komen kijken naar het gevarieerde werk van Jeannet.

Deze opening, in Artishock op 2 oktober om 20.00 uur, wordt verrijkt door het optreden van het Kai von Rosenberg Trio met veel eigen composities en interpretaties van bekende jazzmusici. De titel van de tentoonstelling is een vertaling van een Japanse zienswijze, Wabi Sabi genaamd. Deze filosofie trof Jeannet zeer tijdens haar ontwikkelingstocht als scheppend kunstenaar. Nadat zij in een korte tijd op de kunstacademie het plezier in het werk eerder afleerde dan er een stimulans in vond, bood Wabi Sabi haar het inzicht dat ze niet perfect hoefde te zijn. Schoonheid zit in veel dingen om je heen. De kern van de filosofie kwam voort uit de traditie van het Japans lakwerk, als het hoogste goed voor rijke mensen in Japan. Men realiseerde zich dat wat niet af of beschadigd is ook heel mooi kan zijn. Mooie stukken muur, nerven, van alles om je heen, thuis en op reizen.

Naast het werk van de expositie - zie de website van Jeannet:www.ateliergemshoorn.nl met 3-D werk in epoxy en ook recycle-art.

Referentie-ID: 22473 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie De schoonheid van de ImperfectieTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!