Default (standaard als geen header)

Rondleiding 'Je neus achterna'

08-12-2021

Landgoed De Paltz

Landgoed de Paltz 1
3768 MZ Soest

Telefoonnummer

E-mailadres

Website

Meer over Landgoed De Paltz

Het Herman van Veen Arts Center presenteert 'Je neus achterna'. Een bijzondere rondleiding over het wezen van geur. Gegeven op Landgoed De Paltz in Soest door onder andere gitariste, zangeres en liefhebber van bloemen Edith Leerkes.

De rondleiding wordt iedere woensdag gegeven. Reserveren kan via www.hermanvanveenartscenter.com. Het “geurpad” voert langs bomen, struiken, planten en heesters en wil inzicht geven in wat zij met hun geuren bedoelen. Aromatherapeute Henriette Geiger maakte een aantal opmerkelijke, exclusief op De Paltz verkrijgbare, parfums, bereid uit wat er groeit en bloeit op dit historisch Soester landgoed. De ontmoeting begint om 11:00 uur met een gezellig kopje koffie. Na de wandeling is er gelegenheid voor een lunch in de sfeer van het parfum. . ...

Kosten rondleiding: € 15,00 inclusief een parfum naar keuze. De lunch € 20,00 p.p. Wat u van plan bent te gaan drinken is exclusief. …… Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van bloemen, kruiden en ander plantendelen. Het woord aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie. Behandeling met geur. 

Referentie-ID: 22694 - Redactie: Uit in Soest


Locatie Rondleiding 'Je neus achterna'Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!