Default (standaard als geen header)

PodiumPlus: Kozzeltov

20-02-2022

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Kozzeltov, een middag vol deep dark vintage luistermuziek

Zondag 20 februari, 15:00 uur, entree € 12,- (leden Artishock/fanclub Kozzeltov € 10,-)

Het ideale kwartet om ons na deze lange culturele ijstijd op te warmen met hun heerlijke repertoire. Kozzeltov is voor ons geen onbekende, zij stonden eerder op ons podium. Het was een genot om te luisteren naar de zware Leonard Cohen-achtige stem van Koos. Samen met de andere  muzikanten zorgde hij voor een heerlijk melancholisch concert.

KOZZELTOV klinkt relaxed, laid back, warm, bruin gebronsd. Dat komt door de unieke combinatie van Koos met zijn zeldzame Akoestische Bariton gitaar en bariton lead vocals - Kees met de warme sound van een special voor dit doel gebouwde Levinson Blade lead gitaar die in de verte herinneringen oproept aan J.J. Cale - Marc met zijn oude doorleefde contrabas uit het Oostblok van vlak na WW2 waaruit, ondanks- of dankzij de krassen en deuken de oude ziel warm en hoorbaar doorklinkt - Meike met haar prachtige Alt viool.

Een mix van klanken resulterend in eigen werk aangevuld met wat geleend werk uit de sixties/seventies. Met een sfeer van recht uit het hart, Authentiek, Deep, Dark & Vintage met invloeden uit Blues, Country, Americana en de Singer Songwriter traditie.

Als werkgroep PodiumPlus voegen wij daar geheel in stijl onze sfeervolle ambiance en warme gastvrijheid toe. Kortom redenen te over om weer eens te genieten van een heerlijk middagje muziek.

Welke regels gaan gelden weten we nog niet, kijk daarvoor op onze site.

Referentie-ID: 22805 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie PodiumPlus: KozzeltovTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!