Default (standaard als geen header)

Round Midnight Orchestra, ft. Deborah Carter

21-05-2022

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Jazz Round Midnight Orchestra, feat. DEBORAH CARTER

Zaterdag 21 mei, aanvang 20.30 uur, entree € 15,- / 10,-.


Eerbetoon aan de Grand Ladies of Swing: Ella Fitzgerald, Sarah Vaughn, Billie Holiday en Nina Simone! Iconische zangeressen die songs uit het Great American Songbook op het muzikale menu van de liefhebbers hebben gezet. Onvergetelijke stemmen van weleer. In een tijd dat bij ons de nachtclubs een marginaal bestaan leiden, staat bij Artishock de beroemdste nachtclub van New York centraal: "The Cotton Club”. Een Small Big Band met Deborah Carter gaat ons in sferen van weleer brengen door ons de grote hits uit dit tijdperk voor te schotelen als muzikale delicatessen! Een muzikaal menu uit een driesterrenrestaurant.
Toeschouwers en toehoorders bij dit concert moeten zich kunnen inbeelden lijfelijk aanwezig geweest te zijn in die Cotton Club. 

Zangeres Deborah Carter, contrabassist Marius Beets en tenorsaxofonist Ben van den Dungen zijn wijd en zijd bekend. Evenveel plezier kunnen we beleven aan de jonge muzikanten. Van Bavel won het Prinses Christina Concours in de categorie Jazz én Klassiek en was als Young VIP te gast bij Artishock. De jonge drummer Tim Hennekes tenslotte studeerde aan het conservatorium in Amsterdam en maakt deel uit van het Idema/Serierse Quartet dat bij Artishock in oktober een optreden verzorgde. Hennekes won in 2018 de Keep an Eye Outstanding Talent Award. Een prijs voor het meest uitzonderlijke talent van het Young Metropole Orchestra. Het geblaf van deze jonge honden mag dus gehoord worden. Wij verheugen ons op een concert met ijzersterke songs zoals "My Baby Just Cares For Me” en "What a Difference a Day Made” dat zo fraai werd vertolkt door Jamie Cullum.

Bezetting: 
Deborah Carter - zang
Ellister v/d Molen - trompet
Rolf Delfos - altsax
Ben van den Dungen - tenorsax
Alexander beets - tenorsax
Sebastiaan van Bavel - piano
Marius Beets - bas
Tim Hennekes- drums.

Naar Kaarten Reserveren

Referentie-ID: 23238 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Round Midnight Orchestra, ft. Deborah CarterTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!