Default (standaard als geen header)

Culinaire muzikale beleving

20-05-2022

KonneKt restaurant, bar & lounge

Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Telefoonnummer
+31346351755

E-mailadres
info@kontaktderkontinenten.nl

Website
www.kontaktderkontinenten.nl/restaurant/konnekt/

Meer over KonneKt restaurant, bar & lounge

Culinaire en muzikale beleving tijdens livemuziek events in KonneKt!

Vanaf mei start Hotel Kontakt der Kontinenten met de organisatie van livemuziek events met artiest met Jeremy Olivier. De singer-songwriter (bekend van zijn finaleplek in The Voice South Africa) trad eerder al op tijdens de feestelijke (besloten) opening van KonneKt restaurant, bar en lounge, dat sinds de zomer van 2020 in het hotel is gevestigd. De Afrikaanse achtergrond van Jeremy in combinatie met het wereldse DNA van Kontakt der Kontinenten bleken een perfecte match. Een samenwerking die smaakte naar meer! Vanaf mei kan iedereen komen genieten van Jeremy’s feelgood livemuziek in KonneKt.

Vrijmibo & dineravonden

De livemuziek events vinden maandelijks plaats en zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Vanaf 16.00 uur zijn gasten welkom voor de gezellige vrijdagmiddagborrel. Hét moment om samen met collega’s, vrienden of familie het weekend in te luiden. Op het menu staan heerlijke borrelhappen en de uitgebreide drankenkaart biedt keus uit wereldse wijnen, speciaalbiertjes of een verfrissende KonneKt gin-tonic.

Terwijl Jeremy doorspeelt gaat de borrel ’s avonds over in het diner waarbij gasten genieten van heerlijke gerechten en dranken met een wereldse twist. Het diner is à la carte zodat iedereen zelf zijn favoriete gerecht(en) van de menukaart kan kiezen. Kies je voor een driegangenmenu? Dan betaal je slechts € 34,50. De eerste vrijmibo en dineravond vindt plaats op vrijdag 20 mei. Reserveren voor het diner is gewenst en kan online. De dineravond start om 18.30 uur.

Winactie: maak kans op een driegangendiner voor twee!

Om de eerste editie van de livemuziek events te vieren verloot KonneKt een driegangendiner voor twee personen op 20 mei. Meedoen is eenvoudig en kan via: www.kontaktderkontinenten.nl/winactie-jeremy-olivier/.

Over KonneKt

KonneKt restaurant, bar en lounge is dé ontmoetingsplek in het hart van Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Van een lekker en gezond ontbijt, een heerlijke lunch, gezellige borrel tot een uitgebreid diner. Bij KonneKt geniet je op elk moment van de dag van smaakvolle gerechten en dranken met een wereldse twist. En die wereldse invloeden proef je niet alleen; je ziet ze ook terug in het interieur. Laat je verrassen door de bijzondere combinaties van materialen, patronen en souvenirs die je meenemen op een reis langs de continenten en hun culturele gelijkenissen. Geniet van de wereldse gastvrijheid, de sfeervolle ambiance waar oud en nieuw samenkomen en het zonnige terras in de groene bostuin.

Referentie-ID: 23283 - Redactie: Uit in Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!