Default (standaard als geen header)

Mindfunk, 9-persoons Soul- en Funkband

24-09-2022

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

Zaterdag 24 september speelt de 9-persoons Soul-, funk- en disco coverband MindFunk bij Artishock op het 55-jarige jubileumweekend van de Culturele Vereniging in Soest. Het belooft een fantastische dansavond te worden.

Het voorprogramma wordt vanaf 20:30 verzorgt door het trio Marie Jose, Poort & De Jongh, en de avond wordt voortgezet en afgesloten met de DJ's van Dance-In.

Twee zangeressen en een complete blazers sectie zijn onderdeel van deze fantastische band MindFunk die zo’n beetje alle bekende soul en funk nummers speelt die je maar kunt bedenken. Het gaat van Stevie Wonder Superstition via de Disco Inferno van The Trammps, Chaka Khan’s I feel for you, Wild Cherry’s Funky Music in een ruk door naar Ami Winehouse, Joss Stone en zelfs Waylon, Alain Clarck en Bruno Mars’ Uptown Funk covers. Een geweldig reeks aan klassieke covers tot de hedendaagse nummers. Voor elke leeftijd geschikt kunnen wij wel stellen. MindFunk maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk dansfeest. Dat betekent niet stil kunnen staan bij de soul-, funk- en discoclassics, het dak gaat eraf bij dampende disco en maar hopen op een gevoelige ballad waarbij je weer even op adem kunt komen of je dorst kunt lessen. Met deze uitgebreide band compleet met drie blazers en vier stemmige zang, is geen zaal te groot en geen publiek te klein, want een avond met MindFunk is altijd feest!

Het zang en gitaar trio Marie Jose, en heren Poort & de Jongh zullen de avond akoestisch openen rond 20:30 en de aanwezigen opwarmen met heerlijke meezingers van o.a. Simon & Garfunkel, Neil Young e.a.

Na afloop van de live concerten zullen de DJ’s Bas en Dennis van Artishock Dance-In de zaal nog enige uren doen deinen en kun je verder dansen tot laat in de nacht..

Een vaste eindtijd durven wij vooraf niet te noemen maar dat zal zeker ná twaalf uur worden.
Je bent welkom vanaf 20:00

Kaarten zijn binnenkort te reserveren op deze Artishock website

Referentie-ID: 23545 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie Mindfunk, 9-persoons Soul- en FunkbandTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!