Default (standaard als geen header)

55 jaar Artishock.

23-09-2022 t/m 25-09-2022

Dit 11e lustrum vieren we met een cultuurweekend waarin alle elementen van Artishock aan bod komen. Voor eenieder is er iets te beleven. Actief door mee te doen aan workshops, gesprekken en zang óf meer ontspannen door te genieten van concerten en films.  breed opgezette programma. Reserveer snel voor de activiteit(en) van je keuze via de website. Voor alle activiteiten hanteren we één speciale entreeprijs: € 5.

Korte terugblik: De sociaal-culturele vereniging Artishock werd in 1967 opgericht als kunstenaars-vereniging. Artishock was de bakermat van vele sociale en culturele initiatieven in Soest.

Nadat ook niet-kunstenaars als lid werden geaccepteerd, groeide Artishock uit tot een levendig en breed cultureel podium met een modeltekenclub, een filmhuis, een jazzpodium, een maandelijkse expositie, andere vormen van muziek, dansavonden, theater, zang en een Salon van de wijsbegeerte. De vereniging heeft al lange tijd rond de 450 leden.

Tachtig vrijwilligers verzorgen in meer dan tien werkgroepen de activiteiten in het karakteristieke en sfeervolle oud-kloostergebouw aan de Steenhoffstraat.

Bekijk hier het programma

Referentie-ID: 23648 - Redactie: CultuurPunt Soest

Terug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!