Default (standaard als geen header)

(A-)Symmetrie in kleuren en vlakken

01-10-2022 t/m 29-10-2022

Culturele vereniging Artishock

Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest

Telefoonnummer
035-6019577

E-mailadres
secretaris@artishock-soest.nl

Website
www.artishock-soest.nl

Meer over Culturele vereniging Artishock

In de maand oktober presenteren wij ook weer een interessante tentoonstelling in Artishock. Ditmaal krijgt Christa Stoop alle ruimte om haar grafisch aandoend werk te tonen. De opening van de tentoonstelling is op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur, gevolgd door de Jazzclub met het Jazz Trio.

Het is niet moeilijk in haar werk de inspiratie van kunstenaars als Piet Mondriaan, Jan Schoonhoven of Gerrit Rietveld te ontdekken. Christa; “ik was al vroeg onder de indruk van het werk van Mondriaan. Mijn oom en tante wonen in Winterswijk en als klein meisje kwam ik wel eens in het oude huis van Mondriaan (nu museum Villa Mondriaan). In dat huis woonde een vriendin van mijn tante die daarbij ook een galerie had. Als kind dacht ik al wow, wat mooi, daar wil ik iets mee! Vanuit het huis zag je ook de kerk die Mondriaan geschilderd heeft. Heel bijzonder” Christa is erg precies en besteedt veel zorg aan het inlijsten van haar werk.

Haar werk is uitgevoerd middels verschillende technieken. Naast zeefdruk en fine art print werkt ze bijvoorbeeld ook met acryl en de 3D printer. Wat zij graag zou willen is groot werk te maken zoals bijvoorbeeld een muurschildering. Een voorbeeld van groter werk dat zij maakte was een billboard die in de zomer van 2021 in de stad Antwerpen hing. Ook een wandkleed ontwerpen in het Textiellab van het Tilburgs Textielmuseum is nog een plan. Variatie ontstaat mede door het toepassen van organische ronde vormen naast het lijnenspel

Openingstijden Artishock: woens- en vrijdagochtend van 10.00 - 12.00, maandag- en woensdagavond van 19.15-20.15. Verder in overleg: 0625586354 Adres: Steenhoffstraat 46a, 3764BM Soest. Bekijk ook: www.christastoop com of volg christa_stoop op Instagram.

Referentie-ID: 23723 - Redactie: CultuurPunt Soest


Locatie (A-)Symmetrie in kleuren en vlakkenTerug naar agenda

Laat een reactie achterOok vandaag!