Default (standaard als geen header)

Lezersaanbieding Kaliber

Ontdek de natuur van Soest & Soesterberg!

Soest & Soesterberg, een perfecte omgeving om heerlijk bij te komen en te genieten.   Heide, duinen, polder, rivieroevers en bos, het is er allemaal en in elk seizoen verrassend mooi.

Ga met de kids lekker uitwaaien, vliegeren of picknicken in de Soesterduinen. Laat u op de wandel- of fietsroutes door de bossen en duinen en langs kastelen naar de rivier de Eem leiden. Stop onderweg voor een lekker stuk boerenappelgebak met een kop koffie of een koud speciaal biertje. U bent van harte welkom bij de verschillende restaurants met gezellige terrasjes. Of kom na een actieve dag helemaal tot rust bij het gloednieuwe Omega Spa & Wellness center.

Uniek in Soest

Ooit over een landingsbaan gefietst? Op Park Vliegbasis Soesterberg kan het! De geschiedenis komt weer tot leven in dit bijzonder park waarbij u de landingsbaan, een verkeerstoren, oude bunkers en de vliegtuigshelters van dichtbij kunt bekijken.

Houdt u van wat meer uitdaging? Ook dan bent u in de omgeving van Soest aan het juiste adres. Pak de mountainbike en ga de uitdaging van een adembenemend parcours aan. Klimmen, racen en modder natuurlijk. ,,We worden elke keer zo blij van het mountainbiken op deze route op de Utrechtse Heuvelrug”, roept Femke Wolters enthousiast. ,,Mijn vriend en ik zijn hier vaak als we even vrij zijn. Deze route is echt uitdagend: niet voor watjes dus, haha.”

Speciaal lezersarrangement!

Naast de natuur hebben Soest en Soesterberg nog veel meer te bieden. Ontdek het met dit speciale lezersarrangement. Onze tip: combineer uw verblijf met een bezoek aan het openluchttheater Cabrio of de Zomeravond Cinema bij Paleis Soestdijk.

Bekijk onze speciale lezersaanbiedingen

Tot snel in Soest en Soesterberg!